ΝΔ: Ο δικηγόρος του Δ. Τσίπρα επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις για το πλαστό πιστοποιητικό

Με ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει ότι «αντί συγκεκριμένων απαντήσεων, οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα επιχειρούν από χθες να συσκοτίσουν την υπόθεση που αφορά τον αδερφό του πρωθυπουργού πετώντας, κατά την προσφιλή τακτική τους, λάσπη».

«Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνεται πλήρως δια του πλέον αρμοδίου προσώπου. Του δικηγόρου του κ. Δημήτρη Τσίπρα, κ. Γιάννη Ματζουράνη. Στην παρέμβασή του στο Σκαι, ο κ. Ματζουράνης, παραδέχθηκε σήμερα ότι ο κ. Δημήτρης Τσίπρας, όχι μόνον δικάστηκε επειδή η εταιρεία του υπέβαλε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για να λάβει ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκ. ευρώ, αλλά και ότι δεν εξέτισε την ποινή του χάριν και μόνον του φωτογραφικού νόμου του κ. Παρασκευόπουλου που παρέγραψε το αδίκημά του», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, ρωτά «σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα επιχειρούσε ο αδερφός του πρωθυπουργού να διεκδικήσει δημόσιο έργο με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, θα δικαζόταν και θα αθωωνόταν με φωτογραφική διάταξη και η κυβέρνηση θα είχε και το θράσος να εγκαλεί τα Μ.Μ.Ε. και την Αξιωματική Αντιπολίτευση επειδή αποκαλύπτουν το σκάνδαλο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα