ΝΔ: Οι καταγγελίες του Π. Λαφαζάνη επιβεβαιώνουν τον καθεστωτισμό του Τσίπρα και της Κυβερνησης

«Οι καταγγελίες του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη περί παρακρατικής παρακολούθησής του είναι πολύ σοβαρές» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και επισημαίνει πως επιβεβαιώνουν τις καθεστωτικές και αλαζονικές συμπεριφορές της κυβέρνησης», τονίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται».

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτρέπεται μέρα με τη μέρα σε απαράδεκτες μεθόδους» και ότι οι πρακτικές που χρησιμοποιεί μαρτυρούν «τον καθεστωτισμό και την αλαζονεία» του πρωθυπουργού ακόμα και απέναντι στους πολιτικούς αντιπάλους τους.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«Οι καταγγελίες του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη περί παρακρατικής παρακολούθησής του είναι πολύ σοβαρές. Επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτρέπεται μέρα με τη μέρα σε απαράδεκτες μεθόδους που συναντά κανείς μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα. Ο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται. Οι πρακτικές που επιστρατεύει ακόμη και σε βάρος πρώην συντρόφων του μαρτυρούν τον καθεστωτισμό και την αλαζονεία του έναντι όλων των πολιτικών του αντιπάλων».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Λαφαζάνης ανέφερε πως «Ζούμε σε μια σκοτεινή εποχή, που όποιος αντιστέκεται, όποιος διαμαρτύρεται, όποιος προσπαθεί να προασπίσει δικαιώματα, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα», τόνισε και όπως είπε, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, «η δικογραφία προέρχεται από τα άδυτα του Μαξίμου. Τυπικά προέρχεται από το αμαρτωλό τμήμα της προστασίας του Κράτους και της Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα