ΝΔ: Η Κυβέρνηση Τσίπρα υλοποιεί με κυνισμό το σχέδιο φτωχοποίησης των Ελλήνων

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, τονίζει ότι «Η Κυβέρνηση Τσίπρα υλοποιεί με κυνισμό το σχέδιο φτωχοποίησης των Ελλήνων», με αφορμή τα νέα στοιχεία που δείχνουν εκτίναξη των κατασχέσεων λόγω αδυναμίας των πολιτών να εκπληρώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Μεταξύ άλλων η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι «η κυβέρνηση με δική της επιλογή φόρτωσε αβάσταχτα φορολογικά βάρη στους πολίτες».

«Το αποτέλεσμα είναι μια καταιγίδα 1.000 κατασχέσεων την ημέρα», υποστηρίζει, προσθέτοντας πως «αυτοί που υπόσχονταν σεισάχθεια, διαγραφή χρεών, σήμερα καταδιώκουν ακόμη και τους πιο ανήμπορους πολίτες».

Επιπλέον επισημαίνεται ότι «την ίδια στιγμή, το Κράτος δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του με τραγικές συνέπειες για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Με τα χρήματα της υπερφορολόγησης προσλαμβάνουν κομματικούς “κολλητούς” στο Δημόσιο, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια».

Καταλήγοντας η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι η Κυβέρνηση είναι «βγαλμένη από τις χειρότερες πρακτικές του χθες, σε απόλυτη αντίθεση με την ελληνική κοινωνία και τις ανάγκες της εξόδου από την κρίση».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα