ΝΔ για αναστολή ΦΠΑ: Όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις μας, προκύπτουν και θετικά για τη χώρα

Την απόφαση αναστολής της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που δοκιμάζονται από μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές χαιρέτισε η Νέα Δημοκρατία, καθώς και την υιοθέτηση της σχετικής πρότασης που είχε καταθέσει η ίδια στη Βουλή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «μπορούν να προκύψουν και θετικά αποτελέσματα για την χώρα, όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της ΝΔ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες, «η ΝΔ χαιρετίζει την αναστολή της αύξησης του Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα, κάτι που είχε προτείνει τρεις φορές με τροπολογία στη Βουλή και είχε απορρίψει η κυβέρνηση».

Και σημειώνει «Κατά τα λοιπά, ο κ. Τσίπρας αντί να κατασκευάζει εχθρούς ή να αναζητά συνενόχους για το Σκοπιανό, ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε με τον κ. Ζάεφ απορρίπτεται από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πως όταν η κυβέρνηση υιοθετεί τις προτάσεις της Ν.Δ. αντί να την… αντιπολιτεύεται, μπορούν να προκύψουν και θετικά αποτελέσματα για την χώρα. Η Ν.Δ. χαιρετίζει την αναστολή της αύξησης του Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου που δοκιμάζονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα, κάτι που είχε προτείνει τρεις φορές με τροπολογία στη Βουλή και είχε απορρίψει η κυβέρνηση.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Τσίπρας αντί να κατασκευάζει εχθρούς ή να αναζητά συνενόχους για το Σκοπιανό, ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε με τον κ. Ζάεφ απορρίπτεται από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα