Νέα Υόρκη: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς – Ένας νεκρός, 3 τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στη Νέα Υόρκη όταν ένας οδηγός εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε περαστικούς. Ο δράστης, δίχως κανέναν προφανή λόγο, έπεσε πάνω σε ένα γκρουπ πεζών σε κεντρικό σημείο.

Κατά τη σύγκρουση έχασε τη ζωή ένα άτομο και τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο ίδιος διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, αναζητείται ένα λευκό σεντάν, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο άντρας που έπεσε πάνω στους πεζούς.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο σημείο είχε προηγηθεί σοβαρός καβγάς μεταξύ ορισμένων ατόμων. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μάχη με μαχαίρια, ενώ από την αστυνομία διέρρευσε πως οι δύο από τους τρεις τραυματίες ήταν μαχαιρωμένοι. Τα δύο αυτά άτομα μεταφέθηκαν στο νοσοκομείο Τζαμάικα, σε κρίσιμη κατάσταση, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αντικείμενο της διαμάχης έξω από μπαρ στον κεντρικό δρόμο του Κουίνς, ήταν μία γυναίκα, η οποία, μόλις διέκρινε το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους, άρχισε να φωνάζει «όχι, μη, όχι, σταμάτα».

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τα θύματα να πετάγονται στον αέρα, ενώ υπολόγισαν ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν μεγαλύτερη από 80 χιλιόμετρα την ώρα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα