Μπακογιάννη: Ο «ένδοξος» Κοτζιάς ήρθε τώρα να μας λύσει το σκοπιανό

Μετά τον Πάνο Καμμένο στο στόχαστρο των ειρωνικών σχολίων της Ντόρας Μπακογιάννη βρέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ψεύτης, λασπολόγος, αναίσχυντος και… «ένδοξος» (το τελευταιο με περίσσεια δόση ειρωνείας και σαρκασμού) ήταν μερικά από τα επίθετα με τα οποία… στόλισε τον κ. Κοτζιά, ασφαλώς με έμμεσο πλην όμως ξεκάθαρο τρόπο.

Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον real fm σχολίασε τη συνέντευξη Κοτζιά στην ΕΡΤ και τις αποκαλύψεις του για τις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις των ελληνικών κυβερνήσεων.

Προφανώς επιχειρώντας να αποποιηθεί και τις δικές της ευθύνες, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε:

«Παρακολουθούμε εδώ και ημέρες, 1,5 μήνα τουλάχιστον, το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, με αποκορύφωση τη χθεσινή συνέντευξη του κ Κοτζιά στην ΕΡΤ, η οποία ήταν ένα μνημείο συνέντευξης. Όσο άντεξα να δω, έβλεπα τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών ο οποίος έριχνε γενικώς λάσπη σε όλους πρωθυπουργούς της Ελλάδος από το 1970 μέχρι σήμερα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι όλοι ήταν ενδοτικοί μέχρι να έρθει ο ένδοξος κ. Κοτζιάς να βάλει τα πράγματα στη θέση τους».

Και ενώ εξαπέλυε κατηγορίες εναντίον του λέγοντας ότι «αφήνει (ο κ. Κοτζιάς) υπονοούμενα ότι υπάρχουν χαρτιά στο ΥΠΕΞ ή οτιδήποτε» για την ουσία των καταγγελιών ούτε λέξη.

Παράλληλα η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε εμμέσως ψεύτη τον υπουργό Εξωτερικών λέγοντας χαρακτηριστικά:

 

«Παρακολουθώ τον κ. Κοτζιά να λέει χθες ότι στη σύσκεψη του ΝΑΤΟ, στην οποία θα πάει δεν πηγαίνει ο υπουργός Άμυνας, αλλά ο υπουργός Εξωτερικών. Σε ποιον κόσμο ζούμε; Σε ποιον κόσμο ζούμε στον οποίο ψεύδεται ο υπουργός Εξωτερικών κατά τρόπο αναίσχυντο στην τηλεόραση, και λέει ότι σε συσκέψεις του ΝΑΤΟ πηγαίνει ο υπουργός Εξωτερικών».

Και το αποκορύφωμα ήρθε με τη μεγάλη…. αλήθεια των ημερών.

«Η ΝΔ έχει εκφράσει με σαφήνεια και καθαρότητα τη θέση της, την οποία εκφράζει διαχρονικά» είπε η κ. Μπακογιάννη την ώρα που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχεται δριμεία κριτική σε όλα τα επίπεδα για την στροφή Μητσοτάκη ο οποίος από την αρχική τοποθέτησή του για σύνθετη ονομασία κατέληξε προσφάτως να αγκαλιάσει τα συλλαλητήρια.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα