Με ελληνικές και μαύρες σημαίες στις Πρέσπες

Την αντίθεση τους στην υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων, εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής των Πρεσπών και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το life-events.gr, στο χωριό Λαιμός οι κάτοικοι έχουν βγει στους δρόμους με ελληνικές και μαύρες σημαίες στα χέρια διαμαρτυρόμενοι κατά της συμφωνίας . Στο σημείο καθώς και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Με λεωφορεία από Θεσσαλονίκη και βόρεια Ελλάδα

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, τουλάχιστον 80 λεωφορεία έχουν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας, μεταφέροντας διαδηλωτές στο Πισοδέρι, όπου θα προβούν σε διαδήλωση, καθώς για λόγους ασφαλείας είναι κλειστή η πρόσβαση προς του Ψαράδες Πρεσπών, όπου θα υπογραφεί η συμφωνία με τα Σκόπια. Όπως έγινε γνωστό, στην Εγνατία οδό- στα διόδια του Πολυμύλου- βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες σταματούν τα λεωφορεία που κατευθύνονται στο Πισοδέρι, ενημερώνοντας ότι ο δρόμος είναι κλειστός, δίνοντας παράλληλα πληροφορίες για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν για να φτάσουν στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου.

Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί αναχώρησαν από την Θεσσαλονίκη ακόμη 30 λεωφορεία με πολίτες που κατευθύνθηκαν στο Πισοδέρι.

 

Με πληροφορίες από life-events.gr, thestival.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα