Μεγαλώνει η τραγική λίστα των νεκρών – έφθασαν στους 89 

Κάθε μέρα που περνάει ένας ακόμη νεκρός συνάνθρωπος μας προστίθεται στον κατάλογο των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της ανατολικής Αττικής. Έτσι την τελευταία της πνοή άφησε μια 55χρονη εγκαυματίας, που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας στον Ευαγγελισμό και πλέον ο αριθμός των νεκρών φτάνει τους 89.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δύο από τα θύματα, δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί από τους συγγενείς τους, ώστε να γίνει η διαδικασία της αναγνώρισής τους μέσω DNA.

Στους νεκρούς περιλαμβάνονται, κατά την ίδια ανακοίνωση, και τέσσερα άτομα που υπέκυψαν στα νοσοκομεία όπου είχαν διακομιοσθεί, ενώ αγνοούμενο παραμένει ακόμη ένα άτομο.

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή είχε καταλήξει η 35χρονη μητέρα του βρέφους έξι μηνών, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο από την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι.

Συνολικά 38 τραυματίες νοσηλεύονται ακόμη, ενώ από αυτούς οι 8 είναι στην εντατική.

Έτσι κάηκαν 26 άνθρωποι στο «οικόπεδο της φρίκης» – Ανατριχιαστική μαρτυρία συγγενούς του ιδιοκτήτη

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία της πεθεράς του ιδιοκτήτη του «οικοπέδου της φρίκης» στο Μάτι, όπου έχασαν τη ζωή τους 26 άνθρωποι. Η κ. Ραφτοπούλου περιέγραψε με δυσκολία τα τελευταία δευτερόλεπτα των 26 ανθρώπων και την προσπάθειά τους να σωθούν από την πυρκαγιά.

«Είναι τρομακτικό, δεν με νοιάζει που κάηκε το σπίτι. Δεν μπορώ να σας πω, να καίγεται ο άλλος… Είναι κάτι το τρομερό, δεν μπορώ να το διαπραγματευτώ. Κάηκαν τα πάντα, δεν έχει μείνει τίποτα», λέει με δάκρυα στα μάτια.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα