Λ. Αυγενάκης: «Δούρειος Ιππος» η κυβέρνηση για την έγκριση μέτρων

«Η κυβέρνηση έγινε ο “Δούρειος Ίππος” για να εγκριθούν μέτρα που δεν θα τολμούσε ή δεν θα μπορούσε να το κάνει άλλος. Εβαλε τη χώρα σε μια περιπέτεια και τη βύθισε σε μια βαθιά και πρωτόγνωρη κρίση. Κρίση οικονομική, κρίση θεσμική, κρίση του κράτους δικαίου», δήλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, στη χθεσινοβραδυνή εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας πως «η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα είναι δυστυχώς τεράστια…Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό… και κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο».

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε πως στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας «κηρύξαμε το κόμμα μας σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα», χαρακτηρίζοντας το σχέδιο της παράταξης ως «το μεγάλο μας πλεονέκτημα».

Τέλος αναφέρθηκε και στην ψήφιση, προ ολίγων ημερών του νέου κανονισμού πανελλαδικής οργάνωσης. «Με τον νέο κανονισμό ισχυροποιείται ο ρόλος των μελών, απλοποιούνται οι διαδικασίες εκλογής οργάνων και ενισχύεται η διαφάνεια. Παράλληλα, αναδεικνύει τον σημαίνοντα ρόλο των περιφερειακών οργανώσεων…», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα