Λαφαζάνης:«Θα αποδειχθεί πύρρειος η νίκη του Τσίπρα»

AED2A24F32C86025D0CDCC2B933CDDE4

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ σχολίασε μεταξύ άλλων και την ομιλία του Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο χαρακτηρίζοντας«ανούσια».

Συγκεκριμένα,ο κ.Λαφαζάνης είπε «Ήταν ανούσια τα παχιά λόγια του Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο. Είναι μια κυβέρνηση σε διατεταγμένη υπηρεσία, ούτε καν διαπραγμάτευση δεν υπήρξε η κυβέρνηση υπέγραψε ένα μνημόνιο»προσθέτοντας «οι εκλογές έγιναν για να εκκαθαριστεί η κυβέρνηση από τις αντιμνημονιακές φωνές.»

Παράλληλα, ο επικεφαλής της ΛΑΕ εκτίμησε  «Αυτοί που ψηφίσαν το τρίτο μνημόνιο δεν είναι ενημερωμένοι… Θα αποδειχθεί πύρρειος η νίκη του Τσίπρα, ο λαός θα αντιδράσει στα μέτρα που έρχονται» ενώ επισήμανε «Δεν λέγαμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια; Υπήρχε εναλλακτική λύση, αλλά επέλεξαν το ευρώ».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διευκρίνισε ακόμη ότι «με την κ. Κωνσταντοπούλου θα είμαστε μαζί», και δεν τίθεται θέμα από μέρους της ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα όπως ακούγεται.

Παράλληλα, για τον Δημήτρη Καμμένο δήλωσε ότι ήταν εντυπωσιακό πώς έγινε υπουργός. «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι πλέον υπέρ του μνημονίου… Ποια είναι πλέον η βάση συνεργασίας τους;» διερωτήθηκε ο κ. Λαφαζάνης. «Νεοφιλελεύθεροι, συνεργάζονται με νεοφιλελεύθερους για να κάνουν μια ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα