Λαφαζάνης:«Δεν υπολογίσαμε όσο θα έπρεπε την απογοήτευση του κόσμου από την κωλοτούμπα Τσίπρα»

150715183605_5544

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης,μιλώντας στον Real Fm 97,8 για τα αποτελέσματα των εκλογών τόνισε «Δεν υπολογίσαμε όσο θα έπρεπε την απογοήτευση του κόσμου από την κωλοτούμπα Τσίπρα. Μια κωλοτούμπα η οποία ήταν εκπληκτική και έγινε μέσα σε μια βδομάδα μετά από ένα στεντόριο «όχι» στο δημοψήφισμα».

Επιπλέον,ο κ.Λαφαζάνης αναφορικά με τις εκλογές,πρόσθεσε «Αυτό επέφερε γενική πικρία, απογοήτευση στον κόσμο, πράγμα που το βλέπαμε και οδήγησε και σε μεγάλη αποχή. Αυτά δεν τα είχαμε συλλάβει επαρκώς» ενώ σημείωσε «Ήταν έκπληξη νομίζω για τους ηγετικούς κύκλους τους ΣΥΡΙΖΑ, ότι εμείς μπορέσαμε να κατεβούμε στην εκλογική μάχη, δεν περίμεναν οτι μέσα σε 20 μέρες θα ετοιμάζαμε ψηφοδέλτια και χωρίς οικονομικά μέσα να μπούμε στη φωτιά των εκλογών».

Αναφορικά με την επανακαταμέτρηση που ζήτησε η Λαϊκή Ενότητα  ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι θα γίνει ενδεικτικά σε εκλογικά κέντρα καθώς  θέλει να διερευνήσει την κατάσταση με τα άκυρα ψηφοδέλτια. «Αν προκύψουν στοιχεία τα όποια δημιουργούν ανησυχίες τότε θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες» τόνισε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα