Κ.Χατζηδάκης: Αν συνεχίσουμε με κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου θα αυτοτιμωρηθούμε

Αν συνεχίσουμε με κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου θα αυτοτιμωρηθούμε δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κώστας Χατζηδάκης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. Το μόνο που μπορεί να κάνει με επιτυχία η σημερινή κυβέρνηση, πρόσθεσε, είναι να βάζει φόρους και εισφορές, χωρίς να μπορεί να πείσει πλέον κανέναν ότι η Ελλάδα, που είναι πλέον στο περιθώριο της Ευρώπης οικονομικά, μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να προχωρήσει μπροστά.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χατζηδάκης: “Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μετρηθεί, έχουν ζυγιστεί κι έχουν βρεθεί ελλιποβαρείς, δεν μπορούν να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη, δεν ξέρουν να εφαρμόσουν μια σωστή πολιτική. Δε γίνεται με κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου να συνεχίσουμε γιατί θα αυτοτιμωρηθούμε, η μόνη λύση είναι να στραφούμε σε δυνάμεις κοινής λογικής και η μόνη τέτοια δύναμη που μπορεί να σηκώσει το βάρος είναι μια δημοκρατία”

Σε ερώτηση για το πότε θα γίνουν εκλογές ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι λογικά θα έπρεπε να μιλάει κανείς για το Μάιο αλλά “ποτέ δεν ξέρει κανείς με αυτούς γιατί είναι τζογαδόροι της πολιτικής” και συνέχισε λέγοντας ” εμείς δουλεύουμε σαν οι εκλογές να λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα”

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα