Κ. Γκιουλέκας: Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση έχει χρεοκοπήσει σε αξιοπιστία

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας,  μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», τόνισε ότι «Η κυβέρνηση έχει χρεοκοπήσει σε αξιοπιστία».

«Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η κυβέρνηση έχει χρεοκοπήσει σε αξιοπιστία […] Φταίει η κακιά μας κυβέρνηση, η οποία δυστυχώς δεν έχει κανέναν προσανατολισμό, οδηγεί τη χώρα σε συνεχείς αποτυχίες και τα αποτελέσματα, τις συνέπειες των αποτυχιών, τις πληρώνει ο βαθύτατα χειμαζόμενος ελληνικός λαός με νέες επιβαρύνσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας.

«Νομίζω ότι, αν δεν είχε τόσο τραγικές συνέπειες για τον ελληνικό λαό, όλο αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι φαρσοκωμωδία, δυστυχώς όμως είναι ιλαροτραγωδία γιατί ο ελληνικός λαός πληρώνει τις τραγικές συνέπειες απ’ αυτή την παταγώδη αποτυχία των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου», σημείωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ.

Αναφερόμενος στη σημερινή επέτειο των 50 χρόνων από το απριλιανό πραξικόπημα, ο κ. Γκιουλέκας είπε πως είναι ημέρα περισυλλογής και κάτι το οποίο πρέπει να διδάξει πως οφείλουμε όλοι, όπως το Σύνταγμα επιτάσσει, να προστατεύουμε την ίδια τη Δημοκρατία μας.

Σε ό,τι αφορά τις εκλογικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη, ο κ. Γκιουλέκας τόνισε πως «δεν πρέπει οι ακραίες δυνάμεις να φτάσουν να “φλερτάρουν” με την εξουσία» και εξέφρασε την ελπίδα να επικρατήσει η σύνεση των Ευρωπαίων πολιτών, «οι οποίοι δεν θα επιτρέψουν σε τέτοιου είδους δυνάμεις να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία».

«Όλο αυτό», σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας, «έχει και μια ιδιαίτερη σημασία για την πατρίδα μας, δηλαδή όλο αυτό το κύμα των διαφόρων εκλογικών αναμετρήσεων, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ευρώπη – γιατί βρισκόμαστε σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο σε διάφορες χώρες, σε χώρες όμως με τις οποίες συνδέεται άμεσα η Ελλάδα όχι μόνο λόγω συμμετοχής σε Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά γιατί είναι ουσιαστικά η πλευρά των δανειστών».

«Πρέπει», υπογράμμισε, «να προσέξουμε πολύ σημαντικά πώς μπορεί να επηρεάσει το ελληνικό πρόβλημα, την ελληνική οικονομική κρίση όλη αυτή η κατάσταση».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα