Κ. Γκιουλέκας: Έρχονται και νέα επώδυνα μέτρα

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος για τα θέματα Μακεδονίας-Θράκης της ΝΔ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, δήλωσε ότι νέα μέτρα εις βάρος των Ελλήνων έρχονται να περάσουν εντελώς ξαφνικά (σ.σ.η κυβέρνηση) «ευτελίζοντας την κοινοβουλευτική διαδικασία και το κάνουν με ένα άσχετο νομοσχέδιο για την αλιεία».

Οι τροπολογίες με τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα μέτρα για το κλείσιμο της αξιολόγησης, κατατέθηκαν χθες το βράδυ στο νομοσχέδιο για την “Κύρωση της τροποποιημένης συμφωνίας για την ίδρυση της Γενικής Επιτροπής Αλιείας για τη Μεσόγειο” και ο κ. Γκιουλέκας σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως «ο γελοιογράφος της πολιτικής επικαιρότητας θα μπορούσε να πει πως πέφτει και το τελευταίο φύλλο συκής από την κυβέρνηση γιατί πια η κατάσταση έχει ξεπεράσει όλα τα όρια».

«Θεωρώ ντροπή και ευτελισμό αυτό το οποίο κάνει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Ειναι ντροπή για το κοινοβούλιο, ντροπή για τον ελληνικό λαό, ευτελίζει τα πάντα και φορτώνει και νέα βάρη στους Έλληνες πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε δε, ότι το χρέος είναι εθνική υπόθεση, λέγοντας πως «εμείς (η ΝΔ) βλέπουμε την ανάγκη να τελειώσουμε με έναν τρόπο επωφελή για την Ελλάδα την πορεία της διαπραγμάτευσης». Συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επανειλημμένως έχει θέσει το θέμα αυτό και των δεσμεύσεων που οι ίδιοι οι εταίροι μας είχαν αναλάβει από το 2012, μιλώντας «για τις υπέρμετρες δεσμεύσεις που ζητούν οι ξένοι από τον ελληνικό λαό λέγοντας ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει».

Εκτίμησε δε, ότι, όσο πλησιάζει ο χρόνος διεξαγωγής των γερμανικών εκλογών (σ.σ. τον Σεπτέμβριο του 2017), τόσο θα σκληραίνει η ρητορική της γερμανικής πλευράς.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα