Κυρ. Μητσοτάκης: Ναι σε ιδιωτικά ΑΕΙ!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου αύριο το βράδυ θα απευθύνει την καθιερωμένη ομιλία στους παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Νωρίς το πρωί ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα γραφεία ελληνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με σημαντικό μερίδιο εξαγωγών ενώ αμέσως μετά ξεναγήθηκε στους χώρους ελληνικής εταιρίας που ασχολείται με την νανοτεχνολογία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στην τεχνόπολη επεσήμανε την ανάγκη δημιουργίας ενός πόλου επιχειρηματικότητας κ καινοτομίας στην πόλη, τονίζοντας ότι τα πανεπιστήμια μας δεν είναι συνδεδεμένα με την αγορά. Επέμεινε στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων και έκανε λόγο για την τυραννία της μετριότητας στα δημόσια πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Στη συνέχεια μετέβη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου ενημερώθηκε για τις συνθήκες λειτουργίας του από τον ιδρυτή του νοσοκομείου Νίκο Παπαγεωργίου, τον οποίο ευχαρίστησε για τη μεγάλη του συνεισφορά στο χώρο της Υγείας. “Αναγνωρίζω στο πρόσωπό σας έναν εθνικό ευεργέτη” είπε ο κ. Μητσοτάκης, με τον κ. Παπαγεωργίου να θυμάται την συνάντησή του με τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη, όταν η κατασκευή του νοσοκομείου ήταν ακόμα στα στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα