Κουίκ: Μόρφωμα πια η Νέα Δημοκρατία με ξεπεσμένες αξίες

Κάνουν κριτική εκείνοι που μέχρι προχθές έλεγαν ότι προέχει να μείνει η Ελλάδα στα διαρθρωτικά μέτρα τα οποία είχαν επιβάλλει οι δανειστές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νέα Δημοκρατία δεν παραδέχεται ότι κάποιοι τα κάνουν καλύτερα, και δεν είναι η πρώτη φορά που η Νέα Δημοκρατία η οποία έκοψε 12 φορές τις συντάξεις δεν παραδέχεται πως αυτή η κυβέρνηση – παρά την επίπονη πράγματι συμφωνία εξόδου από την κρίση το καλοκαίρι του 2015 – διορθώνει και άλλα πράγματα όπως και τα θέματα των συντάξεων σημείωσε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Τέρενς Κουίκ.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, σημείωσε μιλώντας στον Γιώργο Τραπεζιώτη ότι κάνουν κριτική εκείνοι που μέχρι προχθές έλεγαν ότι προέχει να μείνει η Ελλάδα στα διαρθρωτικά μέτρα τα οποία είχαν επιβάλλει οι δανειστές. «Ε, έλεος» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουίκ χαρακτήρισε τα «θαλασσοδάνεια» των κομμάτων σκάνδαλο όπως και τη ψήφιση το 2013  «εκείνη τη μαύρη νύχτα», όπως είπε χαρακτηριστικά, την προσπάθεια απαλλαγής των εμπλεκομένων σε αυτά κυρίως από την πλευρά των τραπεζών.
Ο υφυπουργός προέτρεψε τους πολίτες να αναζητήσουν τι έλεγαν στη Βουλή και στη σχετική επιτροπή για τα «θαλασσοδάνεια» το 2011 η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Λευτέρης Αυγενάκης που τώρα σιωπούν και οι δύο. Εξήγησε ότι αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να είχαν πάει στη Δημόσια Υγεία, στις συντάξεις στην Παιδεία και οπουδήποτε αλλού.

Ο υφυπουργός χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία μόρφωμα με ξεπεσμένες αξίες που εφαρμόζονται σήμερα και τόνισε ότι αν μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής θα συμπαρασύρει πολλά πράγματα.

Βέβαια το ότι σιωπάει το καραμανλικό γκρούπ – όπως δήλωσε – τον ενοχλεί, καθώς έτσι διασύρεται η ομάδα εκείνη, ο πολιτικός σχηματισμός, που έστησε μια παράταξη η οποία έχει κάνει και τα λάθη της όμως προσέφερε, όπως είπε ο κ. Κουίκ, και είχε άλλη ηθική στη διαχείριση της πολιτικής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα