Κεντροαριστερά: Στήνονται 22 κάλπες στο εξωτερικό 

Δέκα περίπου μέρες έχουν απομείνει για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά, με πολλές λεπτομέρειες ωστόσο να χρειάζονται διευθέτηση έστω και την τελευταία στιγμή.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι συνεχείς συνεδριάσεις της επιτροπής Αλιβιζάτου, προχωρούν σε σειρά αποφάσεων, με την τελευταία (Τετάρτη 1 Νοεμβρίου) να αποφασίζει σχετικά με την ψήφο των απόδημων Ελλήνων.

Η επιτροπή στη χθεσινή της συνεδρίασης οριστικοποίησε τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να στηθούν 22 κάλπες συνολικά για τους απόδημους Έλληνες, σε 11 χώρες, εκ των οποίων οι 9 στην Ευρώπη συν τις ΗΠΑ, στη Νέα Υόρκη και την Αυστραλία.

Παράλληλα, η επιτροπή αποφάσισε ότι το δεύτερο debate που θα διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου να πραγματοποιηθεί βάσει του πρώτου, χωρίς αλλαγές, ενώ υπάρχει πλέον η πρόβλεψη και για ένα τρίτο, ανάμεσα στους δύο υποψηφίους που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο.

Ταυτόχρονα, θα δημιουργηθούν και δύο τηλεοπτικά σποτ, ένα για το debate και ακόμα ένα που θα απευθύνεται στους πολίτες και θα τους προτρέπει να συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα