Κακλαμάνης: Έχουν βρεγμένη τη φωλιά τους για το θέμα Καμμένου

Για μία κυβέρνηση που έχει… βρεγμένη τη φωλιά της στην υπόθεση Καμμένου έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης.

“Πιθανώς το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική για τον κ Καμμένο θα είναι στις 25 Ιουλίου. Εδώ έχουμε τον ίδιο τον πρωταγωνιστή που έχει ήδη πει πολλά. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν θέλει ο κ. Τσίπρας να ειπωθούν…Γιατί έχει βρεγμένη τη φωλιά της (σ.σ. η κυβέρνηση). Το ένα είναι η ποινική ουσία του θέματος. Η δικαιοσύνη έχει ήδη αποφανθεί, συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

Η ΝΔ δεν ανακατεύεται και ζητά να πέσει άπλετο φως. Το δεύτερο κομμάτι είναι οι παρεμβάσεις Κοντονή και Καμμένου που έχουν στόχο ή να αθωωθούν κάποιοι ή να κατασκευαστούν ένοχοι”, ανέφερε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Άλφα”, ο κ. Κακλαμάνης. “Όποια εξεταστική και να έχει έρθει στη Βουλή με πρωτοβουλία της κυβέρνησης είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, εμείς ψηφίζουμε να γίνει. Ακριβώς το ανάποδο έχει συμβεί σε όποια πρόταση κάνουμε εμείς και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση λέει μονίμως όχι. Αυτό και μόνο τροχιοδοτεί και δείχνει τις προθέσεις της κυβέρνησης. Είναι άλλο η προανακριτική και άλλο η εξεταστική. Διερευνάς τις πολιτικές ευθύνες και όχι τις ποινικές ευθύνες, που επικαλείται η κυβέρνηση”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα