Θ. Ρουσόπουλος: Με ενδιαφέρει να επιστρέψω στην πολιτική

Το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στην πολιτική εξέφρασε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Ο κ. Ρουσόπουλος, μιλώντας στον realfm, ανέφερε ότι εξετάζει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο αυτό, ωστόσο αν τελικά το πράξει, δε θα το κάνει για να πάρει οποιουδήποτε είδους εκδίκηση.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως «με ενδιαφέρει πάρα πολύ να επιστρέψω στην πολιτική. Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ καλά με τους δικούς μου ανθρώπους, με έχει προβληματίσει αρκετά, είναι κάτι το οποίο το θέλω γιατί πιστεύω ότι και μου ταιριάζει και το έκανα καλά. Είναι και μία ένδειξη ότι όσο και να ταλαιπωρηθείς σε ένα χώρο που νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις στον τόπο σου, αξίζει τον κόπο. Εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο ακόμα και με τα όσα άκουσα και με τα όσα άκουσε η οικογένεια μου, με τα όσα τραβήξαμε».

Ο κ. Ρουσόπουλος υπογράμμισε πως δεν «επιστρέφω, εάν επιστρέψω γιατί πρέπει να προηγηθούν συζητήσεις με τον πρόεδρο του κόμματος και με τα όργανα του κόμματος, ούτε για να πάρω την εκδίκηση μου. Θεωρώ ότι η προσφορά στην πολιτική είναι σημαντική», ενώ σχολίασε τις αλλαγές που έγιναν στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «νομίζω ότι είναι μία καλή και ενισχυμένη ομάδα. Η Μαρία Σπυράκη έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία… Νομίζω ότι θα τα πάει καλά».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα