Η ΛΑΕ καταδικάζει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ισπανία

Η Λαϊκή Ενότητα,  καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Καταλονία. Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως “οι επιθέσεις αυτές, από το λεγόμενο “ισλαμικό κράτος” με στόχο απλούς ανυποψίαστους πολίτες, με κανέναν τρόπο δεν θίγουν τις ιμπεριαλιστικές ηγεσίες των “δυτικών” χωρών, μα αντιθέτως χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση των ανταγωνισμών τους, την συντηρητικοποίηση των πολιτικών τους, την ενίσχυση των μέτρων καταστολής, του τρόμου και της ξενοφοβίας”.

Σύμφωνα μάλιστα με τη ΛΑΕ, “σε μία εποχή που η Μέση Ανατολή φλέγεται με θύματα τους ίδιους τους λαούς της, οι επιθέσεις αυτές εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα των “πολεμοκάπηλων” κύκλων”.

Στην ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει επίσης, πως “σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η μόνη λύση είναι η ανάπτυξη ενός φιλειρηνικού, αντιρατσιστικού και αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, που να επιβάλλει την αλλαγή πολιτικών στην Ευρώπη και στον κόσμο για να αποφευχθούν και να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά “τυφλού πολέμου” με θύματα αθώους ανθρώπους”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα