Ζ. Κωνσταντοπούλου: Να διωχθεί για κακούργημα η Δούρου

Η φονική πυρκαγιά στο Μάτι είναι «κακούργημα και όχι πλημμέλημα», επισήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.
Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως «οι απατεώνες πάντοτε πείθουν, γιατί αν δεν ήταν απατεώνες, δεν θα έπειθαν» και επισήμανε ότι «η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη φονική πυρκαγιά με τους 100 νεκρούς από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ήταν «κούφια». «Θα έπρεπε να παραιτηθεί», συμπλήρωσε.
Αναφερόμενη άλλωστε στην εισαγγελική διάταξη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, βάσει της οποίας 20 εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για πλημμελήματα, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» επέμεινε ότι οι κατηγορίες θα έπρεπε να είναι σε κακουργηματικό βαθμό, «καρφώνοντας» και την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Επισήμανε ότι υπεύθυνος είναι τόσο ο πρωθυπουργός, καθώς και όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη-παρωδία στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, τη νύχτα της 23ης Ιουλίου 2018, διότι «έκαναν ότι δεν γνώριζαν για νεκρούς, παρότι πλέον έχει αποδειχθεί το αντίθετο».
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα