Ε.Αντώναρος: Ο Σαμαράς έχασε την εξουσία και είναι σε παράκρουση

«Απασφάλισε» κατά του Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή την επίθεση του πρώην πρωθυπουργού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

«Από τη μέρα που έχασε την εξουσία ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε διαρκή παράκρουση. Πολιτική. Ηθική. Ψυχολογική..», σχολίασε ο κ. Αντώναρος με ανάρτησή του στο Facebook, προσθέτοντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα ξεπέρασε με την εμπαθή, χυδαία συνταγματικά ανεδαφική και ανιστόρητη επίθεση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμη και τα πολύ χαμηλά όρια που έχει θέσει ο ίδιος για τον εαυτό του».

Συνεχίζοντας στην ανάρτησή του, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος θέτει τον Αντώνη Σαμαρά προ των ευθυνών του, τονίζοντας πως δεν είναι κριτής, αλλά κρινόμενος «διότι οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία συστηματικά στα ακροδεξιά. Διότι την καταπόντισε με αποκλειστική του ευθύνη στο ιστορικό χαμηλό 18,85%. Διότι έσπειρε μισαλλοδοξία, πάθη, ψευτοπαλληκαρισμούς και διχόνοια».

«Ασφαλώς δεν έχουμε δει τα τελευταία επεισόδια των εκρήξεων του. Καταλαβαίνουμε την απόγνωσή του — είναι δύσκολο να τα βγάλει ξανά πέρα με το περιθώριο όπου τον καταδίκασε να βρίσκεται ο ελληνικός λαός», καταλήγει ο κ. Αντώναρος.

Η σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα