Ε.Αντώναρος κατά ΝΔ: Ανίκανοι να διαχειρισθούν τη διαφορετικότητα απόψεων

Νέα πυρά κατά της ΝΔ και του «διορισμένου» γραμματέα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λευτέρη Αυγενάκη εκτοξεύει μέσω facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τις νέες διαγραφές από τη «γαλάζια» παράταξη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών Κώστα Καραμανλή μάλιστα θυμάται και τη δίκη του περίπτωση διαγραφής, μετά από τα πυρά που είχε εξαπολύσει κατά του Άδωνη Γεωργιάδη στο Facebook, με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis.

«Να τος πάλι ο από το τίποτε ουσιαστικά διορισμένος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας που ετοιμάζεται για νέες διαγραφές δίκην ανωτάτου αποκεφαλιστή. Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν ( και στην περίπτωσή μου…) το επαναλαμβάνει και τώρα. Θεωρούν κι αυτός και το αφεντικό του ότι έτσι σφυρηλατούν δήθεν την ενότητα του χώρου. Καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο. Αποδεικνύουν πόσο ανίκανοι είναι να διαχειρισθούν τη διαφορετικότητα απόψεων που υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν σε μια ιστορική και πάλαι ποτέ ιστορική παράταξη.Αν πουν ότι διαγραφές γίνονταν και στο παρελθόν, θα απαντήσω στον εκτός της εκλογικής περιφέρεια του παντελώς άγνωστο. κ. Γραμματέα: Ήμουν και είμαι πάντα κατά των διαγραφών — τακτική στην ουσία άγνωστη στις λειτουργίες ευρωπαϊκών δημοκρατικών. Ο κ. Μητσοτάκης, δήθεν ευαγγελιστής της πολυφωνίας, φαίνεται ότι κλεισμένος στον στενό του κύκλο τάσσεται υπέρ του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” βάζοντας τους υποτακτικούς του να κόβουν κεφάλια. Άλλωστε έχει πάρει καλά σχετικά μαθήματα από τους εκ της άκρας δεξιάς προερχόμενους μουσαφιραίους με τους οποίους προφανώς έχει αποφασίσει να πορευθεί.

Του εύχομαι καλή σύγκρουση με τον τοίχο!

ΥΓ. Δεν φανταζόμουν ότι οι προβλέψεις (και πληροφορίες) μου για επερχόμενο πογκρόμ στελεχών θα επαληθεύονταν τόσο γρήγορα. Κι είμαστε ακόμη στη προθέρμανση…Να δούμε τι θα κάνει στο επόμενο στάδιο.

ΥΓ2. Καλώ όλα τα στελέχη της Κεντροδεξιάς που αηδιάζουν με αυτές τις πρωτοφανείς τακτικές, που δεν είναι διατεθειμένα να θυσιάσουν την. ελευθερία γνώμη τους, που αντιστέκονται στην υπερδεξιά στροφή. που στηλιτεύουν την οικογενειοκρατία, που πιστεύουν στο κοινωνικό κράτος, που λένε όχι στις πρακτικές ισοπέδωσης, που δεν ξεχνούν τις αρχές της εθνικής συμφιλίωσης του Κωνσταντίνου Καραμανλή να γυρίσουν την πλάτη στη σημερινή ηγεσία και να παραδεχθούν ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενώστε τις φωνές σας μαζί μας.

Όλες κι όλοι έχουν την προσωπική τους αξία.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Είμαστε εδώ.

Είμαστε παντου.

Είμαστε πολλοί.

Είμαστε όλο και πιο πολλοί», έγραψε σχετικά.

Η σχετική ανάρτηση

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα