Ε.Αντώναρος: Δεν έχει δικαίωμα ο Μητσοτάκης να με διαγράψει

Όχι μόνο δεν «συμμορφώνεται» με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον διαγράψει εν μία νυκτί από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά χαρακτηρίζει άκυρη την ενέργεια αυτή, καθώς βάσει καταστατικού, ο αρχηγός της ΝΔ δεν έχει κανένα δικαίωμα να πάρει μόνος του μία τέτοια απόφαση.

Με μία ακόμα ανάρτηση στην οποία παρουσιάζει κανονισμούς του καταστατικού του κόμματος, ο Ευάγγελος Αντώναρος επανέρχεται στο θέμα της διαγραφής του, υπογραμμίζοντας πως «την απόφαση περί απώλειας της ιδιότητας του μέλους του κόμματος έχει αρμοδιότητα να πάρει ΜΟΝΟΝ το σχετικό όργανο το οποίο πρέπει να συγκληθεί νομίμως και να ακούσει το παραπεμπόμενο μέλος».

Μάλιστα η ειρωνεία με την οποία «έλουσε» την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, δεν έλειψε ούτε σε αυτό το post, αφού ο πρώην υπουργός συνιστά στους «κυρίους στους οποίους έχει ανατεθεί η διοίκηση ενός μεγάλου κόμματος να κάτσουν να διαβάσουν τι ισχύει η να προσλάβουν συμβούλους που καταλαβαίνουν από αυτά.

Γιατί στη δίκη μου περίπτωση τα κάνανε θάλασσα. Η τρικυμία εν κρανίω του αντιπροέδρου δεν είναι καλός σύμβουλος στη λήψη αποφάσεων. Γιατί ούτως η άλλως εμένα από τη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να με διαγράψουν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα