Ε.Αντώναρος για Μητσοτάκη: Αγνοια της ιστορίας του τόπου η επιλεκτική χρήση της δεν δικαιολογείται

Μία ανάρτηση απίστευτης σφοδρότητας εναντίον της ανιστόρητης δήλωσής του περί Λαμπράκη και ιστορίας, επιφύλαξε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Διερωτώμενος αρχικά για το πώς η Νέα Δημοκρατία έχει απομακρυνθεί τόσο πολύ από τις ιδρυτικές αρχές οι οποίες θεμελιώθηκαν από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, εξηγεί πως «ξαφνικά κάτι έκανε κλικ μέσα στο μυαλουδάκι μου».

«Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ, αν και πενηντάρισε προσφάτως, ήταν τότε ή στο δημοτικό ή άντε με κοντά παντελονάκια στο γυμνάσιο. Άρα πού να ξέρουν τα παιδιά; Πού να μπλέκουν με…πολιτική “προϊστορία”; Μόνο όσα συνέβησαν μετά την…ενηλικίωσή τους τους δεσμεύουν… Εδώ δεν ξέρουν τι έγινε με τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη το 1963.

Όσο για την επταετία 1967-74 δεν είμαι σίγουρος αν “θυμούνται” ότι είχαμε στρατιωτική δικτατορία – άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, διορισμένος συνειδητά από τον Μητσοτάκη, θαυμάζει τους συνταγματαρχαίους για την ευμάρεια που επιφύλαξαν – δήθεν – στη χώρα… Μήπως λοιπόν αδικούμε τον Μητσοτάκη και την πολιτικά άκαπνη παιδική χαρά που έχει μαζέψει γύρω του; Με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΦΥΣΙΚΑ» έγραψε ο διαγραφείς από την ηγεσία του κόμματος πρώην υπουργός, «φωτογραφίζοντας» Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη.

«Άγνοια της ιστορίας του τόπου η επιλεκτική χρήση της δεν δικαιολογείται. Αγνοια της ιστορίας και των αρχών της παράταξης της οποίας θέλει να ηγείται κάποιος δεν επιτρέπεται», έγραψε ακόμα.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα