Δ. Τζανακόπουλος: Στημένο και καλά μελετημένο επιχείρημα της Ν.Δ. (βίντεο)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, δήλωσε σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ότι:«Αποτελεί συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση, γραμμή της Ν.Δ. να καταλογίζει στην κυβέρνηση δήθεν πιο ήπια στάση σε σχέση με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας», προσθέτοντας ότι πρόκειται για «στημένη συζήτηση».

«Η πολιτική σύγκρουση ακόμα και όταν πηγαίνει και πέραν του ορίου του πολιτικώς ορθού δεν φτιάχνει συνεχές με την τρομοκρατία» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1, υπενθυμίζοντας ότι υπάρχουν «εκατοντάδες άθλια και απειλητικά μηνύματα στα σόσιαλ μίντια προς όλους».

«Η Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα υβρίδιο ακροδεξιάς ρητορικής και νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας και αυτό πυροδοτεί όλη την προσπάθεια να ταυτιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τμήματα της τρομοκρατίας ή με την τρομοκρατία γενικά. Πρόκειται περί γελοίας καταγγελίας και γελοίου επιχειρήματος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υπογράμμισε επίσης ότι «η Αριστερά ποτέ δεν βρισκόταν σε πολιτικό πλαίσιο που να αποδέχεται την τρομοκρατική ή την ατομική βία. Ήμασταν πάντα από την άλλη πλευρά». Ωστόσο πρόσθεσε ότι «δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε πολιτική κριτική επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε όσους ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, επειδή αυτό μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση σε έναν άρρωστο εγκέφαλο, ότι είμαστε σε ένα συνεχές με την τρομοκρατία. Πρόκειται για μια στημένη συζήτηση και ένα πολύ καλά μελετημένο το επιχείρημα».

«Η πολιτική κριτική δεν οπλίζει χέρια τρομοκρατών» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι η αναπαραγωγή αυτής της άποψης αποτελεί «δώρο στους ανθρώπους αυτούς και νομιμοποιεί αυτές τις πράξεις με την παροχή πολιτικού ερείσματος».

«Πάντοτε η Αριστερά ήταν κατά της τρομοκρατίας» κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος κι επανέλαβε ότι πρόκειται για «γελοία καταγγελία».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα