Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον τελικό Κυπέλλου

«Αστακός» η Αθήνα ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας που θα ξεκινήσει απόψε στις 20:30 στο ΟΑΚΑ. Τα αστυνομικά μέτρα είναι δρακόντεια, αφού μετά και από τα επεισόδια το βράδυ της Παρασκεύης στο κέντρο της Αθήνας, έχουν επιστρατευτεί χιλιάδες αστυνομικοί.

Συναγερμός έχει σημάνει κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας για τη διέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Τα περισσότερα πρατήρια και μοτέλ που βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού στη Φθιώτιδα παραμένουν κλειστά έτσι ώστε να αποτρέπεται η είσοδος των οργανωμένων φιλάθλων σε αυτά, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες των ΜΑΤ παραμένουν κατά μήκος της εθνικής οδού έτοιμες για να επέμβουν χωρίς να χρειαστεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κανένα πρόβλημα κατά μήκος της εθνικής οδού στο νόμο της Φθιώτιδας απ΄ την διέλευση των δεκάδων λεωφορείων με φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Τα ισχυρά αστυνομικά μέτρα θα συνεχίσουν μέχρι τις 4 το απόγευμα, ενώ παρόμοια μέτρα έχουν προγραμματιστεί για μετά τα μεσάνυχτα για την επιστροφή των φιλάθλων στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα