ΔΕΗ: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εργαζομένων σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Κλίμα ανησυχίας έχουν δημιουργήσει οι εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση και συλλαλητήριο στις 7 Απριλίου, στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.

Επίσης, ο πρόεδρος του σωματείου «Σπάρτακος», Μόσχος Μόσχου, δήλωσε με πρωτοβουλία του μεγαλύτερου σωματείου στο χώρο της ΔΕΗ, οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέσα και έξω από τον χώρο που θα συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο στην Κοζάνη, όπου θα παραστεί αι θα μιλήσει ο Γ. Σταθάκης, την ερχόμενη Παρασκευή.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε το μήνυμα που του στείλαμε και ανέβαλε την επίσκεψη του, ανάλογο μήνυμα θα λάβει και ο υπουργός κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κοζάνη», δήλωσε ο πρόεδρος του «Σπάρτακου».

Την ίδια μέρα, αλλά νωρίτερα, έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Εορδαίας, με θέμα τις εξελίξεις της ΔΕΗ και όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Σάββας Ζαμανίδης, μετά το πέρας της συνεδρίασης θα μεταφέρουν τις αποφάσεις τους στο Περιφερικό συμβούλιο και θα επιδώσουν ψήφισμα στον υπουργό, Γιώργο Σταθάκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα