Γκιουλέκας: Η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης υπό όρους

Δεν τίθεται θέμα ενότητας στη Νέα Δημοκρατία, δεν αμφισβητείται ο πρόεδρος της παράταξης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής τον έχει στηρίξει απολύτως με κάθε τρόπο και ο Σάββας Τσιτουρίδης δεν κάνει κόμμα, τόνισε σε δηλώσεις του ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας. Επίσης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να προκηρύξει εκλογές οποτεδήποτε, ενώ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης υπό όρους», ανέφερε ο κ. Γκιουλέκας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους και σημείωσε πως «βρισκόμαστε σε μία οιονεί προεκλογική περίοδο, καθώς ο πρωθυπουργός μπορεί να προκηρύξει ανά πάσα στιγμή εκλογές, όχι με γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Ο κ. Γκιουλέκας άσκησε κριτική στον κ. Τσίπρα για τη λειτουργία του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι έτσι υποβάθμισε το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, ως ένα αναβαθμισμένο συντονιστικό και διοικητικό κέντρο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα