Για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας διώκεται ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης

Ενώπιον ανακριτή, ο οποίος μπορεί άμεσα να εκδώσει ακόμα και ένταλμα σύλληψης στα όρια του αυτοφώρου, θα βρεθεί ο βουλευτής που διεγράφη από την Χρυσή Αυγή Κων/νος Μπαρμπαρούσης. Σε βάρος του μετά από προκαταρκτική εξέταση – εξπρές ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας με αφορμή το κάλεσμα που απηύθυνε προς τη στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων με αφορμή τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή ο οποίος έχει τη δυνατότητα να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κατηγορούμενου με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ταχύτατη έρευνα

Την παραγγελία έδωσε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ζαχαρής για κατεπείγουσα έρευνα ως προς την τέλεση των αδικημάτων της εσχάτης προδοσίας και των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας ζητώντας να κινηθεί σε βάρος του βουλευτή η αυτόφωρη διαδικασία. Η έρευνα
ολοκληρώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Καλούδη ο οποίος εξέτασε ως μάρτυρες τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον αναπληρωτή υπουργό Φώτη Κουβέλη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα