Γεροβασίλη:«Η κυβέρνηση και ο καθένας σήμερα εδώ πήρε την ευθύνη να υπηρετήσει το συμφέρον της χώρας»

αρχείο λήψης (2)

Η  κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη χαρακτήρισε ως πρώτο βήμα  την υπερψήφιση της συμφωνίας με ισχυρή πλειοψηφία σε μία συνεδρίαση που χαρακτήρισε δύσκολη.

Παράλληλα,η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως η κυβέρνηση θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του Eurogroup και θα δώσει κι εκεί τη μάχη. «Έπεται η εκταμίευση της πρώτης δόσης ενώ από τώρα μέχρι τότε αλλά και στη συνέχεια η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να σταθεροποιηθεί η οικονομική κατάσταση στη χώρα. Ακολουθεί η δεύτερη μάχη, η συζήτηση για το χρέος»ενώ πρόσθεσε πως έως τότε «θα είναι σε συνεχή διαπραγματευτική προσπάθεια για όσα μέτωπα είναι ανοιχτά».

Επιπλέον,η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε και σε όσους βουλευτές διαφοροποιήθηκαν από την κυβερνητική γραμμή. «Υπήρξαν βουλευτές που επέλεξαν διαφορετική διαδρομή επομένως θα γίνουν όλα όσα χρειάζεται ακολουθώντας πάντα τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση και ο καθένας σήμερα εδώ πήρε την ευθύνη να υπηρετήσει το συμφέρον της χώρας, η υπερψήφιση δείχνει πως η κυβέρνηση και πλειοψηφικός αριθμός στη Βουλή υπηρετούν τη μέγιστη ανάγκη της χώρας. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην ιστορική στιγμή και την ανάγκη του ελληνικού λαού», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα