ΓΓ Αθλητισμού: Συμπεριφορές σαν του Ζουράρι άπτονται της Επιτροπής Φιλάθλου Ιδιότητας

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, εξέφρασε την αντίθεσή του στα λεχθέντα από τον υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, στην εκπομπή «Τα Παιδιά της Πιάτσας» του Metropolis 95.5. Ειδικότερα, ο γγΑ διαφοροποιήθηκε ριζικά, υπενθυμίζοντας ότι η αθλητική ηγεσία προωθεί «φίλαθλο πνεύμα, ισονομία και σεβασμό προς όλους».

Συγκεκριμένα, ο Ιούλιος Συναδινός χαρακτήρισε «προσωπικές συμπεριφορές» τα όσα ανέφερε για τα ιστορικά σωματεία Άρη και Ολυμπιακό ο υφυπουργός Παιδείας, τονίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές άπτονται της αρμοδιότητας της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος (Ε.ΦΙ.Π.).

Η σχετική ανάρτηση του γγΑθλητισμού αναφέρει τα εξής: «Η αθλητική ηγεσία έχει δείξει εδώ και πολύ καιρό ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΙΓΜΑ για τη φιλοσοφία της στον αθλητισμό. Φίλαθλο πνεύμα, ισονομία και σεβασμό προς όλους. Σεβασμό προς φιλάθλους και ειδικά προς τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Προσωπικές συμπεριφορές κρίνονται ως τέτοιες και άπτονται της αρμοδιότητας της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και όχι μόνο αυτής».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα