Β.Οικονόμου: Να φύγει η κυβέρνηση για να λυθεί το θέμα των 2 στρατιωτικών!

Την ώρα που οι δύο έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης κρατούνται ήδη 111 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης, η ΝΔ και τα στελέχη της επιλέγουν να «παίξουν» ακόμα και με αυτό το ζήτημα, υποτιμώντας φυσικά τη νοημοσύνη των πολιτών.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα είπε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της σαμαρικής πτέρυγας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος επιχείρησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά ακόμα και τη συνεχιζόμενη κράτησή τους στις τουρκικές φυλακές.

Η λύση, λοιπόν, για την επιστροφή των «δύο», είναι να… φύγει η κυβέρνηση. «Είναι μία θλιβερή ιστορία που δείχνει τη γύμνια του υπουργείου Εξωτερικών να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Να φύγουν από την κυβέρνηση για να λυθεί το θέμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο «γαλάζιος» βουλευτής.

«Να φύγετε κύριε, δεν χρειάζονται ενέργειες», «να φύγετε από την κυβέρνηση για να λυθεί το θέμα των δύο στρατιωτικών», είπε επί λεξει απαντώντας στον κ. Μπγιάλα για το τι θα έκανε αν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ και επέπληξε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την «περιέργειά» του να μάθει ποια πολιτική θα εφάρμοζε η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Να μην είστε περίεργος», είπε αφήνοντας άφωνους πάνελ και τηλεθεατές.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα