Βόλος: Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Εδώ και λίγη ώρα πραγματοποιείται κατάληψη/παρέμβαση από ομάδα 30 περίπου ατόμων που πρόσκεινται στον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη του Βόλου. Σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε στο Athens Indymedia, η δράση τους συνδέεται με την πανελλαδική ημέρα δράσεων αλληλεγγύης για τη χορήγηση αδειών στους φυλακισμένους για συμμετοχή στις οργανώσεις 17 Νοέμβρη και Επαναστατικό Αγώνα, Δημήτρη Κουφοντίνα και Κώστα Γουρνά, αντίστοιχα.

Ολόκληρο το κείμενο που αναρτήθηκε:

Κατάληψη πραγματοποιείται αυτήν την ώρα από ομάδα περίπου 30 συντρόφων στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στο Βόλο. Μία κίνηση που εντάσεται στο πλαίσιο της πανελαδικής ημέρας δράσης αλληλεγγυης στο δίκαιο αιτημα του αμετανοητου επαναστατη Δ.Κουφοντίνα. Οπως επίσης και του Κ.Γουρνα και των υπολοιπων πολτικων κρατουμενων. Εχει κρεμαστει πανό ,μοιραζοντε κειμενα στην πλ.ελευθεριας , πετιουντε τρικάκια και εχει στηθει μικροφωνική στο μπαλκόνι των γραφείων,Καλείται κόσμος να πλαισιώσει η παρέμβαση θα κρατήσει τουλαχιστον μισή ωρα ακόμα.

Σε μια περιοδο που η αριστεροδεξια κυβερνιση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φένεται να επενδυει στο δογμα τάξη και ασφαλεια οπως και οι προκάτοχοι της δειχνοντας πως το κρατος εχει συνέχεια, καταστέλοντας καταλήψεις και αρνούμενο να δωσει αδειες που (απο την ιδια την αστικη νομιμοτητα που το ιδιο επικαλειται και επιβάλει) οι πολιτικοι κρατουμενοι δικαιουντε , δεν κάνουμε βήμα πίσω , οργανωνομαστε και περνάμε στην αντεπίθεση με συνέπεια και συνέχεια. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ .

Αλληλεγγύη σε όσους μετουσιώνουν τις επαναστατικές ιδέες σε πράξεις.

Αμεση χορηγηση αδειων σε Δ.Κουφοντίνα , Κ.Γουρνα .

Αλληλεγγύη σε ολους του πολιτικούς κρατούμενους.

Κάτω τα χέρια απο τις καταλήψεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ 16/3 ΩΡΑ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

 

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ

(Φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα