Βίντεο – μαρτυρία για την επίθεση στον φοιτητή

Μέσα από τον «Ερυθρό Σταυρό», όπου νοσημεύεται ακόμη, ο άτυχος φοιτήτης μίλησε  στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, για τη δολοφονική επίθεση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής εναντίον του, το μεσημέρι της Παρασκευής:

«Με κυνήγησαν από τα γραφεία. Η χειρονομία που μου έκαναν, τους την έκανα και εγώ πίσω. Γύρναγα από μία εργασία που είχα να κάνω. Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα, Με χτυπούσαν με μπουνιά και κλωτσιά στο κεφάλι» καταγγέλλει ο 24χρονος.

Περισσότερες λεπτομέρειες δίνει ο πατέρας του φοιτητή: «Τον κυνήγησαν λοιπόν και οι τρεις τον έδειραν και ήρθε ένας τέταρτος και τον έκλεψε, παίρνοντάς του την τσάντα, με ό,τι είχε μέσα, όλα του τα στοιχεία. Είχε μέσα φωτογραφική μηχανή, μεζούρες, σχέδια, τηλέφωνο, κλειδιά και δεν ξέρω τι άλλο. Του τράβαγε την τσάντα και τον έσερνε. Όλα αυτά στις οδούς Παπαδά και Κουσιανόφσκυ. Επειδή έτρεξε να φύγει, κάνοντας ζιγκ-ζαγκ από τα γραφεία μέχρι εκεί που τον έπιασαν, είναι δυο παράλληλοι δρόμοι της Μεσογείων.. μετά ανέβηκαν τρία άτομα σε ένα μηχανάκι και έφυγαν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα