Α. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι ο πιο εξουσιομανής άνθρωπος που έχει υπάρξει ποτέ

Τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σχολίασε ο αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα στον ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής Β΄Αθηνών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ακόμα αξιολόγηση δεν υπάρχει. Αυτό που έγινε είναι ότι μπήκε ένα πλαίσιο και ορίστηκαν κάποια βήματα για να έχουμε αξιολόγηση».

Όπως σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, «εμείς ποτέ δεν είπαμε να μην κλείσει η αξιολόγηση. Όμως, δεν συμφωνούμε με αυτά τα μέτρα, διαφωνούμε. Εάν οι εκλογές είχαν γίνει όταν τις είχε ζητήσει για πρώτη φορά ο κ. Μητσοτάκης τώρα θα είχαμε φέρει μια πολύ καλύτερη συμφωνία».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του «ο κ. Τσίπρας έκανε πέντε μήνες διαπραγμάτευση με την τρόικα για το εάν θα περικοπούν οι συντάξεις το 2019 ή το 2020. Για ποιο λόγο; Γιατί ήθελε να φορτώσει την περικοπή των συντάξεων στον επόμενο, δηλαδή στον κ. Μητσοτάκη».

Τόνισε πως «ως Ν.Δ. λέμε ότι το κράτος έχει συνέχεια. Δεν λέμε, όπως ο κ. Τσίπρας, ότι όταν γίνει κυβερνητική αλλαγή όλα σβήνονται. Σε συνεννόηση με τους δανειστές θα αλλάξουμε το μείγμα οικονομικής πολιτικής», ενώ εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία ζητά εκλογές «γιατί θα έχουμε ικανό χρονικό διάστημα να γυρίσουμε την οικονομία, να βγάλουμε χρήματα και να μπορέσουμε να αποφύγουμε τα μέτρα».

«Ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία όσο μπορεί περισσότερο. Είναι ο πιο εξουσιομανής άνθρωπος που έχει υπάρξει ποτέ. Για την καρέκλα θα κάνει τα πάντα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: Liberal

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα