Α. Γεωργιάδης: Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ανθρωπιάς

Για εξαγρίωση της κοινής γνώμης “όχι για την τραγωδία αυτή καθ’ αυτή – αν και κατά τη γνώμη μου έχει και για αυτό μεγάλη ευθύνη – αλλά για τη διαχείριση επί της τραγωδίας (σ.σ. μετά τη φωτιά στο Μάτι)”, έκανε λόγο μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Ως πρώτο χτύπημα μιλάω για το μακάβριο σόου το βράδυ της Δευτέρας. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ήξερε για νεκρούς ο Τσίπρας Η ιδέα ότι πάνω στα πτώματα αυτό που κυρίως απασχολούσε τον Τσίπρα ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση, πιστεύω ότι γύρισε τον διακόπτη. Όλοι αυτοί που έβρισκαν μια δικαιολογία για τον Τσίπρα, γύρισαν τον διακόπτη και σιώπησαν”, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

“Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ανθρωπιάς”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ρίχνοντας τα βέλη του και κατά του Παύλου Πολάκη για τον οποίο είπε ότι “ως υπουργός Υγείας είχε ενημερωθεί για τους νεκρούς και έπαιζε με το κινητό του και το παίζει ανθρωπιστής”.

Κατά τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, “ο Τζανακόπουλος είναι ο βασικός υπεύθυνος για το σόου της Δευτέρας και της συνέντευξης Τύπου της Πέμπτης. Αλλά είναι ο κολλητός του Τσίπρα και οι κολλητοί τη γλιτώνουν”.

Κληθείς να εξηγήσει τις κατηγορίες που μπορεί να προκύψουν από την έρευνα, εξήγησε ότι “εάν κριθεί ότι δεν έδωσε εντολή η Περιφέρεια, τότε μιλάμε για φόνο εξ αμελείας. Εάν κριθεί ότι είχε κάνει εισήγηση η πυροσβεστική, τότε μιλάμε για φόνο εξ αμελείας με ενδεχόμενο δόλο, και άρα βαρύτερες ποινές”.

Διευκρίνισε, δε, ότι “την ευθύνη την έχει η κυρία Δούρου επειδή απουσίαζε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας – ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής – γι’ αυτό και την πρόσκληση στο συντονιστικό παρωδία δύο ώρες μετά τη φωτιά στο Μάτι την κάνει η Ρένα Δούρου”.

Δήλωσε, τέλος, “έκπληκτος που δεν βρέθηκε ούτε ένας να καταδικάσει τη δήλωση Πολάκη ότι οι νεκροί “θολώνουν την αποτελεσματικότητα του κράτους””.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα