Αυστηρή παρέμβαση Μοσκοβισί σε Μητσοτάκη για την αντιπολιτευτική του γραμμή

Εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται ότι ήταν η συνάντησή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πιερ Μοσκοβισί στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του ακόλουθους στο Twitter πως συζήτησαν «για την οικονομία και το μέλλον της Ευρώπης», ενώ ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποστήριξε, σύμφωνα με το «τιτίβισμά» του, ότι συζήτησαν «για την εξασφάλιση της επιτυχίας του ελληνικού προγράμματος».

Άλλα, δηλαδή, έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι άλλα ο Πιερ Μοσκοβισί στους επίσημους λογαριασμούς τους στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο για το «μενού» της συνάντησής τους.

Γιατί συνέβη αυτό; Όπως έγινε γνωστό, o γάλλος Επίτροπος τοποθετήθηκε αρνητικά στον αδερφό της Ντόρας με αιχμή τη στείρα και καταστροφολογική αντιπολιτευτική γραμμή, αλλά και για ορισμένες κινήσεις που χαρακτηρίζονται από πολλούς ως ακροδεξιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πιερ Μοσκοβισί έκανε αυστηρή παρατήρηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον τρόπο με τον οποίο αντιπολιτεύεται σε πολύ κρίσιμα θέματα, όπως η διαπραγμάτευση και η έξοδος στις αγορές και μάλιστα σε περίοδο που η χώρα γυρίζει σελίδα και μπαίνει σε φάση σταθεροποίησης.

Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης του είπε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, πως κάνει ζημιά στον ίδιο και όχι στην κυβέρνηση και πως αρκετοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δεν έχουν ιδιαίτερα θετική γνώμη για τη διαχείριση του πάνω σε αυτά τα σοβαρά ζητήματα.

Ο Πιερ Μοσκοβισί δεν περιορίστηκε στα παραπάνω, καθώς έβαλε αντιτέθηκε στον αρχηγό της ΝΔ και για ακροδεξιά ατζέντα. Αυτό συνέβη όταν συζητήθηκε η κατάσταση στην Ευρώπη με τον γάλλο Επίτροπο να προβάλει τις ενστάσεις του για την ακροδεξιά ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη την στιγμή που η Ευρώπη προσπαθεί να την αντιπαλέψει.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα