Αποχωρεί από την πολιτική η Ραχήλ Μακρή

raxil1Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Freddo,ανακοίνωσε την αποχώρησή της απο την πολιτική,εκφράζοντας την χαρά της,καθώς όπως είπε,«η επόμενη μέρα των εκλογών με βρήκε λυτρωμένη».

«Ήδη έχω κάνει τις απαραίτητες κινήσεις επαναφοράς για να επανακτήσω τη θέση μου στο ΥΠΕΚΑ, όπου μάλλον θα επιστρέψω ως διευθύντρια» δήλωσε η πρώην βουλευτής για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Θα μπω ξανά στους πρότερους κανονικούς μου ρυθμούς. Θα ξυπνάω νωρίς, θα πηγαίνω στο γραφείο μου και μετά θα ασχολούμαι με την οικογένειά μου»πρόσθεσε η κ.Μακρή.

«Σκοπεύω να ασχοληθώ με ένα μεταπτυχιακό σχετικό με την ενέργεια, τη στρατηγική και την οικονομία. Είναι πολύ καλό. Στον ελεύθερο χρόνο μου σκοπεύω να κάνω μαθήματα καταδύσεων, τα οποία έχω αφήσει πίσω. Έχω φίλους που γνωρίζουν από καταδύσεις, αφού υπηρέτησαν στα ΟΥΚ και έτσι μου δείχνουν. Τώρα σκεφτόμαστε να εξερευνήσουμε ένα ναυάγιο και πρέπει να παρακολουθήσω συγκεκριμένα μαθήματα. Συνήθως κάνουμε μαθήματα στην Αγία Μαρίνα» σημείωσε η Ραχήλ Μακρή.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα