Αμβουργο, Γερμανία: Εμπρηστική επίθεση σε όχημα εταιρείας παροχής ασφαλείας

Ομάδα αναρχικών ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό οχήματος ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, στο Αμβούργο.

Αναλυτικά το κείμενό τους:

Επειδή έχουμε περιφρόνηση για κάθε είδους εξουσία, βάλαμε φωτιά σε αυτοκίνητο που ανήκει στην εταιρεία ιδιωτικής ασφαλείας «Securitas» χθες το βράδυ. Οι συνθήκες μέσα στις οποίες βρισκόμαστε κάνει σαφέστερη μας μέρα με τη μέρα ότι υπάρχουν πολιτικοί, δικαστές και εισαγγελείς, αρχές, μίζεροι καθηγητές, αγωγές, ακόμα καικρατικοί ή διωτικοί μπάτσοι που στέκονται από πάνω μας και ελέγχουν τις ζωές μας. Η κατάσταση αυτή είναι εντελώς απαράδεκτη. Μπορούμε να αναλάβουμε τη φροντίδα του εαυτού μας και αναγνωρίζουμε ότι είναι αυτοί που στέκονται εναντίον μας στο δρόμο για μια χειραφετημένη ζωή. Είναι εκεί για να υπερασπιστούν την ελευθερία των ηγεμόνων. Δεν είναι η ελευθερία που είναι απαλλαγμένη από την κυριαρχία.

Η δική μας έννοια της ελευθερίας αποτελείται από αλληλεγγύη και σεβασμό για το περιβάλλον μας και υπάρχει εκτός της καπιταλιστικής σκέψης. Για την ακρίβεια θα είναι πτώση της. Ένας αναρχικός κόσμος θα σήμαινε την απώλεια της εξουσίας τους και το θάνατο του κόσμου τους.
Σε λίγους μήνες είναι η σύνοδος κορυφής στο Αμβούργο.
Υπάρχουν πολλά να κάνουμε.
Φροντίζετε τους εαυτούς σας. Τα λέμε στους δρόμους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα