Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για το σπάσιμο γνωστής καφετέριας

Ανάληψη ευθύνης για το σπάσιμο δύο καφετεριών γνωστής αλυσίδας εστίασης, αναρτήθηκε στο Athens Indymedia.

Αναλυτικά όλο το κείμενο:

Την Κυριακή 9 Μάρτη άφησε την τελευταία του πνοή ο εργάτης Μemo, μεταφορέας με μηχανάκι στην αλυσίδα επισιτισμού Μικέλ του ομίλου Κυριακάκη. Ο Μemo είναι ένας δολοφονημένος νέος εργάτης – μόλις 22 ετών- όπου πάνω στο καθημερινό άγχος της επιβίωσης αναγκαζόταν να δουλεύει υπό απάνθρωπες συνθήκες. Σε έναν κλάδο όπου τα χαμηλά μεροκάματα , τα υπερελαστικοποιημένα ωράρια και η πλήρης έλειψη μέσων προστασίας είναι νόμος , οι εργάτες θυσιάζονται ο ένας μετά τον άλλο στο βωμό των κερδών κάθε επίδοξου μεγαλοεπιχειρηματία.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου επιτεθήκαμε στα καταστήματα των Μικέλ της Πλατείας Κάνιγγος και των Βριλησσίων όπου σπάστηκαν οι τζαμαρίες και γράφτηκαν συνθήματα για το Μέμο (22 χρονών νεκρός, Δολοφόνοι). Δε θα γίνουμε θεατές της σφαγής της γενιάς μας. Δε θα πέσουμε αμαχητί μπροστά στις ορέξεις ντόπιων και ξένων εκμεταλλευτών.

Καμιά δολοφονία δε θα μένει αναπάντητη

Κόκκινη Άμυνα

Υγ.Στη Θεσσαλονίκη θρασσύδειλοι φασίστες (παραμάγαζα της ΧΑ) απέδειξαν για άλλη μια φορά τον πραγματικό τους ρόλο, κατεβάζοντας πανό για τη δολοφονία του Μέμο και επιδεικνύοντάς το σαν λάφυρο. Οι προστάτες των ντόπιων και ξένων αφεντικών όσο και να προσπαθούν να κρυφτούν, δεν κρ’υβουν τις πραγματικές τους στοχεύσεις και παραδόσεις. Κι εις ανώτερα λεβεντομαλάκες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα