ΑΔΜΗΕ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην Παλλήνη – Επανέρχεται η ηλεκτροδότηση στο Λεκανοπέδιο

«Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τι αφορά το Δίκτυο Μεταφοράς. Η ομαλή ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν έχει ήδη αποκατασταθεί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ αναφορικά με το μπλακ άουτ που σημειώθηκε στην Αττική το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Στο αμέσως επόμενο διάστημα», προστίθεται, «αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια».

Ο ΑΔΜΗΕ «ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από το γενικευμένο μπλακ άουτ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε έκρηξη σε μετασχηματιστή στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης της Παλλήνης, προκλήθηκαν μεγάλα προβλήματα σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Για αρκετή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία σε τμήματα του δικτύου του Μετρό, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο τμήμα Σύνταγμα – Άγιος Δημήτριος της γραμμής 2. Παράλληλα ακινητοποιήθηκε το τραμ.

Εξάλλου στις οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου επικράτησε χάος, καθώς δεκάδες φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε περισσότερα από 100 άτομα από ανελκυστήρες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα