Ένταση ανάμεσα σε N. Συρμαλένιο και Ά. Ασημακοπούλου στη Βουλή

Ένταση στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Συρμαλένιο, όταν εκείνος φέρεται να σχολίασε το στυλ της βουλευτoύ της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Ασημακοπούλου. Η ένταση ξεκίνησε μόλις ολοκληρώθηκε η ερώτηση της κυρίας Ασημακοπούλου προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

Η βουλευτής της ΝΔ ξαφνικά άρχιζε να φωνάζει εκτός εαυτού προς τον κ. Συρμαλένιο, ο οποίος καθόταν σε διπλανό έδρανο: «Αν είσαι άντρας πες το δημόσια. Δεν θα τραμπουκίζεις εναντίον των γυναικών μέσα στη Βουλή». Μολονότι κανείς δεν άκουσε τι έχει προηγηθεί, η κ. Ασημακοπούλου υποστήριξε ότι αποχωρώντας από την αίθουσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της είπε υποτιμητικά: «Μπράβο. Ωραίο στυλ έχεις μωρή».

Μάταια η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούσε να επιληφθεί η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου, αλλά πιθανότατα κανείς δεν άκουσε το σχόλιο Συρμαλένιου, μια και φέρεται να το είπε ιδιαίτερα χαμηλόφωνα.

Ο διάλογος που ακολούθησε σύμφωνα με την κα Ασημακοπούλου έχει ως εξής:

Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σε ενοχλεί το στυλ μου;

Ν. Συρμαλένιος: Ναι με ενοχλεί.

Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σήκω πάνω και πες το δημόσια αν είσαι άντρας. Δεν θα με τραμπουκίζεις μέσα στη Βουλή με αυτό τον τρόπο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα