Άδ. Γεωργιάδης: Κίνδυνος σημαντικής «βλάβης» στην οικονομία

Για τον κίνδυνο η ολοκλήρωση της αξιολόγησης να μετατεθεί ακόμη και για το Μάιο, με σημαντικές συνέπειες στην οικονομία, προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Η κυβέρνηση χάνει και τον Απρίλιο. Καλό Μάιο… η ελληνική οικονομία είναι στα κόκκινα, θα υποστούμε σε κάποιο σημείο τέτοια βλάβη που η αξιολόγηση δεν θα έχει πια σημασία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Εκτιμώ ότι η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί ο Τσίπρας θέλει να παραμείνει στην καρέκλα» δήλωσε πάντως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Η επιλογή του πρωθυπουργού να ασχολείται με διάφορα άλλα θέματα αυτή την ώρα, πρόσθεσε, προκαλεί εντύπωση. Διευκρίνισε πάντως ότι αδημονεί να αρχίσει η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. «Θα ανοίξουν και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία; Όλα πρέπει να ερευνηθούν, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια πέρα από τα υπονοούμενα και τα γελάκια του Τσίπρα». «Εγώ, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Βορίδης μειώσαμε τη δαπάνη στην υγεία κατά 60%» σημείωσε.

Ο βουλευτής της ΝΔ παρατήρησε σκωπτικά ότι «Εξεταστική για τη διαπραγμάτευση το καλοκαίρι του ‘15, και τα capital controls έχουν ξεχάσει να κάνουν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα