Ένταση στα κεντρικά της ΔΕΗ σε διαμαρτυρία του “Δεν Πληρώνω”

Ένταση υπήρξε το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα που βρίσκονται στην οδό Αριστείδου κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας του Κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Η κίνηση των μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω» ήταν προγραμματισμένη και σύμφωνα με τους ίδιους σκοπός του ήταν να βοηθήσουν στους διακανονισμούς με την ΔΕΗ όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Μαζί τους ήταν η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του κινήματος από τη ΔΕΗ είχε ζητηθεί να ανεβαίνουν μόνοι τους στα γραφεία όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε διακανονισμό, κάτι που το Κίνημα δεν δέχθηκε, αφού όπως καταγγέλλει πρόκειται για ηλικιωμένους και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες με αποτέλεσμα να υπογράψουν διακανονισμούς που θα οδηγήσουν σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Γι αυτό και ζητούν να υπάρχει μαζί τους και εκπρόσωπος του Κινήματος «Δεν πληρώνω».

Τελικά αφού τα πνεύματα ηρέμησαν η διευθύντρια του καταστήματος δέχθηκε να δει αντιπροσωπεία του κινήματος και τρία άτομα με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα