ΚΚΕ: Αλλος ένας αποπροσανατολισμός η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες

kke-perissos_2Την αποστροφή του για τον πόλεμο ανακοινώσεων που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τις άδειες των καναλιών εξέφρασε το ΚΚΕ, το οποίο χαρακτηρίζει αυτή τη συζήτηση αποπροσανατολιστική και εκτιμά ότι αποτελεί συνέχεια της εξίσου ανούσιας -κατά την άποψή του- συζήτησης για τον εκλογικό νόμο.

Την αποστροφή του για τον πόλεμο ανακοινώσεων που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τις άδειες των καναλιών εξέφρασε το ΚΚΕ, το οποίο χαρακτηρίζει αυτή τη συζήτηση αποπροσανατολιστική και εκτιμά ότι αποτελεί συνέχεια της εξίσου ανούσιας -κατά την άποψή του- συζήτησης για τον εκλογικό νόμο.

«Τις προηγούμενες μέρες ήταν ο εκλογικός νόμος. Σήμερα, η διαπλοκή και οι τηλεοπτικές άδειες», αναφέρει η ανακοίνωση  του ΚΚΕ και προσθέτει: «Καθημερινά, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα ανακαλύπτουν ένα νέο θέμα αντιπαράθεσης και αποπροσανατολισμού για να κρύψουν από τη μια τη στρατηγική τους ταύτιση και τις κοινές ευθύνες τους στο ‘’Γολγοθά’’ που βιώνει ο ελληνικός λαός και απ’ την άλλη τη σύμπλευσή τους με τα διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα, που τσακώνονται για την πίτα των τηλεοπτικών αδειών».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα