

Σε τραυματική εμπειρία εξελίχθηκε το ταξίδι ενός ζευγαριού από την Αυστραλία για την Ευρώπη, όταν αναγκάστηκε να καθίσει για ώρες δίπλα σε μια γυναίκα που είχε καταλήξει εν ώρα πτήσης.
Ο Μίτσελ Ρινγκ και η Τζένιφερ Κόλιν ταξίδευαν με την Qatar Airways από τη Μελβούρνη στη Βενετία, όταν η γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά στον διάδρομο, έχοντας επιστρέψει από την τουαλέτα. Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος να την επαναφέρουν, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή της.
«Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να τη σώσουν, κάτι που ήταν πραγματικά οδυνηρό να παρακολουθείς» ανέφερε ο Ρινγκ, σύμφωνα με την Daily Mail.
Το πλήρωμα επιχείρησε να μετακινήσει τη γυναίκα σε άλλη θέση, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό. Καθώς υπήρχαν άδειες θέσεις δίπλα στο ζευγάρι, τους ζητήθηκε να μετακινηθούν ώστε να τοποθετηθεί εκεί η σορός, καλυμμένη με κουβέρτες, για τις υπόλοιπες τέσσερις ώρες της πτήσης προς τη Ντόχα.
«Όταν ο σύζυγός μου γύρισε και μου είπε “μετακινήσου, μετακινήσου”, έμεινα άναυδη. Τον ρώτησα: “θα τη βάλουν εδώ;”» είπε η Κόλιν.
Μια άλλη επιβάτιδα, που είχε ελεύθερη θέση στη σειρά της, κάλεσε την Κόλιν να καθίσει μαζί της, αφού, όπως ισχυρίζονται, το πλήρωμα καμπίνας δεν πρότεινε να τους μετακινήσει πιο μακριά από τη σορό.
Μετά την προσγείωση, η αστυνομία και οι γιατροί επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος, καθυστερώντας την αποβίβαση των επιβατών. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας κράτησαν στις θέσεις μας… Ήταν πολύ δυσάρεστο» είπε ο Μίτσελ Ρινγκ. «Θα έπρεπε να μας είχαν ρωτήσει αν χρειαζόμαστε κάποια στήριξη ή συμβουλευτική βοήθεια».
Η Qatar Airways ανακοίνωσε ότι διερευνά το περιστατικό, ενώ η Qantas, μέσω της οποίας έγινε η κράτηση των εισιτηρίων, δήλωσε ότι θα επικοινωνήσει επίσης με το ζευγάρι. «Η διαχείριση τέτοιων περιστατικών κατά τη διάρκεια μιας πτήσης αποτελεί ευθύνη της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας που εκτελεί την πτήση, στην προκειμένη περίπτωση της Qatar Airways» ανέφερε εκπρόσωπος της Qantas.
Σχετικά Νέα
-
Η Χαμάς ζητά από την Βρετανία να αφαιρεθεί από τον κατάλογο με τις τρομοκρατικές οργανώσεις
Δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τη Χαμάς ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αίτημα στο υπουργείο Εσωτερικών στη.
Ουκρανία: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από ρωσικό πλήγμα στην περιφέρεια Ζιτόμιρ, δυτικά του Κιέβου
Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν απόψε συνοικία της πόλης Οζέρνε στην περιφέρεια Ζιτόμιρ της.
Λιθουανία: 83χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8,5 ετών για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
Λιθουανικό δικαστήριο καταδίκασε έναν 83χρονο σε οκτώμισι χρόνια κάθειρξη, κρίνοντας τον ένοχο για κατασκοπεία.
Δομινικανή Δημοκρατία: Στους 218 αυξήθηκαν οι νεκροί από την κατάρρευση της στέγης ενός κλαμπ στο Σάντο Ντομίνγκο
Στους 218 ανέρχονται οι νεκροί από την κατάρρευση της στέγης ενός κλαμπ στο Σάντο.