Ζέρβας: Σεβαστή η κρίση των πολιτών- Συγχαρητήρια στον Στέλιο Αγγελούδη, πάνω απ’ όλα η Θεσσαλονίκη

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε μιλώντας στην κάμερα ο απερχόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στο περιθώριο της εκλογικής νίκης του Στέλιου Αγγελούδη στο Β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 για το Δήμο Θεσσαλονίκης με ποσοστό 67,22%.

Σχολίασε πως χαίρεται που ο πολιτικός του αντίπαλος δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν καθώς στον Δήμο έχει γίνει πολλή και καλή δουλειά που δεν θα πάει χαμένη.

Υπογράμμισε πως θα είναι στην διάθεση του καθώς η πόλη είναι πάνω από όλα.

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα γνώμονα μόνο την εξέλιξη της πόλης, κοινωνικά, πολιτικά αναπτυκιακά» είπε μεταξύ άλλων ο κος Ζέρβας τονίζοντας πως ποτέ δεν κρύφτηκε ή φυγομάχησε ακόμα κι όταν είχε προσωπικό κόστος και για αυτό η πόλη τον τίμησε εκλέγοντας τον ως δήμαρχο πριν από τέσσερα χρόνια.

Δήλωσε πως είναι περήφανος γιατί σε ένα ασταθές περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται σε επίπεδο πολιτικής, με την εφαρμογή του συστήματος της απλής αναλογικής, η Θεσσαλονίκη έμεινε όρθια και με σημαντικές προοπτικές.

Υπογράμμισε πως η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή και τόνισε πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και για αυτό δεν κινείται με βάση τον πολιτικό χρόνο.

Εξέφρασε πως στην πραγματικότητα είναι ένας απλός πολίτης που οι συμπολίτες του τον εμπιστεύτηκαν για να παλέψει για μια σύχρονη Θεσσαλονίκη.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας εξέλαβε ποσοστό 32,78%, με καταμετρημένο το 75% των ψήφων.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα