

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε το Σάββατο ότι η Ρωσία έχει χρησιμοποιήσει περισσότερες από 2.400 κατευθυνόμενες βόμβες στην Ουκρανία τον Ιούνιο, με περίπου 700 να χρησιμοποιούνται στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας.
Ο Ζελένσκι, μιλώντας στο βραδινό βιντεοσκοπημένο διάγγελμά του, κάλεσε επίσης τους δυτικούς συμμάχους της Ουκρανίας να παραδώσουν τα υποσχεθέντα πακέτα στρατιωτικής βοήθειας “χωρίς καθυστέρηση, ώστε να υλοποιηθούν οι συμφωνίες στις οποίες καταλήξαμε με τον (Αμερικανό) πρόεδρο Μπάιντεν”.
Σχετικά Νέα
Βενεζουέλα: Στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές – Μποϊκοτάρει η αντιπολίτευση
Οι Βενεζουελανοί καλούνται σήμερα στις κάλπες για να εκλέξουν τους βουλευτές και τους κυβερνήτες.
Σεισμός 5 Ρίχτερ στη Ρωσία
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 05:35 (ώρα Ελλάδος) τα.
Μελβούρνη: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο – Σε κρίσιμη κατάσταση έφηβος
Συναγερμός σήμανε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας για επίθεση με μαχαίρι. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει.
Ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ για τη Συρία επαινεί τα μέτρα αλ Σάρα για τους ξένους μαχητές και την προσέγγιση με το Ισραήλ
Ο ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τη Συρία δήλωσε χθες,.