

Η Ουκρανία πρέπει να βρει διπλωματικές λύσεις για να ανακτήσει μέρος των κατεχόμενων εδαφών της, δήλωσε ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνέντευξή του στο Kyodo News που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.
Είπε ότι τέτοια βήματα θα μπορούσαν να εξεταστούν “μόνο όταν γνωρίζουμε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί”, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων.
Ο Ζελένσκι είπε ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η ομάδα του μελετούσαν το ουκρανικό “σχέδιο νίκης” και αναμένει πρόσθετες συνομιλίες μαζί τους για να εξηγήσουν “ορισμένα πράγματα με περισσότερες λεπτομέρειες”, σύμφωνα με την ρεπορτάζ.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.